VÅRA KLUBBLAG


I Strike & Co huserar vi totalt sex stycken klubblag varav fem av dessa spelar i svenska bowlingligan.

BK Astoria

Bowlingklubben Astoria bildades 1951 i Göteborg.

De spelar just nu i Division 3.

Astoria har träning på onsdagar 17.45 – 19.00 för den som vill prova på.

Är du intresserad av att börja spela med BK Astoria kontaktar du Petra Johansson på E-post: petra.johansson94@hotmail.com


BK Joker

En av Göteborgs anrikaste klubbar som spelat i Elitserien i totalt 48 år, med 6 SM-guld på meritlistan och ledare av Maratontabellen. BK Joker åkte ur Elitserien säsongen 14-15 och har sedan dess jobbat för att ta sig tillbaka till bowlingens finrum. I våras lyckades de äntligen vinna kvalet och spelar i år sin 49e säsong i Elitserien.

BK Joker kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter då de har tillgång till både erfarna tränare och spelare. De har träning onsdagar mellan 18.00-19.15 för den som vill prova på.

Är du intresserad av att börja spela med BK Joker kontaktar du Stefan Roos på E-post: Roosen85@hotmail.com


Classic Bowlers – Göteborg

Classic Bowlers är vår nystartade hallförening där ungdomsverksamheten var startskottet våren 2019. I Classic Bowlers är alla nybörjare, stora som små, välkomna att prova på sporten bowling och utvecklas i sin egen takt.

Ungdomsgruppen har träning på tisdagar mellan 17.00-18.00 för den som vill prova på. Vi kommer inom kort även att erbjuda bowlingskola för vuxna.

Är du intresserad av att börja spela med Classic Bowlers kontaktar du Tim Davidsson på E-post: tim@strike-co.se.IK Sterling

IK Sterling bildades 1940 men på den tiden var det handboll på agendan. Bowlingen kom in i början av 1960-talet och är idag klubbens huvudinriktning. Idag är IK Sterling helt inriktat på bowlingverksamhet – och har de senaste åren förändrat sin inriktning från att enbart vara ”en go klubb” med spel i division 1 och 2 till att bli ett av de bättre lagen i Allsvenskan och Göteborgsområdet. Förändringen har nåtts genom en långsiktig utvecklingsplan genom samarbete med de bästa tränarna i Sverige.

Sterling har träning på torsdagar mellan 17.30 – 19.00 för den som vill prova på.

Är du intresserad av att börja spela med IK Sterling kontaktar du Thomas Hansson på E-post: thomas58hansson@gmail.com


Örgryte IS BF

Vi är en bowlingförening som bildades 1918, är hemmahörande i Göteborg och är en medlemsförening i Örgryte IS Alliansförening. I vår förening har vi ett damlag som spelar i damernas Elitserie, ett herrlag som spelar i herrarnas Division 1 och ett mixat lag i Reservklass 1.

Vi har våra träningar på tisdagar mellan kl 18.30 – 20.00 och torsdag 18.00 – 19.00.

Är du intresserad av att börja spela med Örgryte kontaktar du Marie Bengtsson på E-post: bengtssonmarie@live.se